14%

Adaptor M42 - Canon EOS cu (CF) confirmare focus (5D Mk II, 7D, 60D, 450D, 600D)

59,99 RON 69,99 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU FTM-ADP-M42-EOS-CF
Disponibil in 10-20 zile de la comanda

Descriere

Inel adaptor cu confirmare focus ce permite ca lentilele cu montura M42 (Carl Zeiss, Pentax, Praktica, Mamiya) sa fie utilizate pe aparatele Canon EOS specificate in acest anunt.

Va rugam sa retineti, confirmarea focusului NU VA FUNCTIONA !!! cu urmatoarele modele: 650D, 5D MKIII, 1DX, 1Ds, 1D MkIII,700D.

- Pe 6D confirmarea va functiona in functie de varianta de soft instalata (aceasta inseamna ca pentru anumite versiuni de soft s-ar putea sa nu functioneze!).

Instructiuni: Cipul produce confirmarea doar ca un semnal de "bip" si inrosirea punctului de focalizare atunci cand subiectul este focalizat. Trebuie sa rotiti inelul de focalizare manual (lent) pana cand vedeti / auziti semnal de confirmare a focalizarii. Butonul de declansare trebuie apasat pana la jumatate pentru focalizare si pana la capat pentru declansare.

Este posibil ca impreuna cu adaptorul sa se utilizeze inele Macro si alte accesorii.

Fabricat din metal - aluminiu anodizat.

Culoare: Negru

Permite focalizarea la infinit.

OBSERVATII:

- Desi obiectivul se va potrivi fizic, diafragma automata sau orice alte functii s-ar putea sa nu functioneze corect in timp ce utilizati acest adaptor. Intre obiectiv si corpul camerei nu exista nici o legatura! Puteti fotografia cu modul de prioritate diafragma sau cu modul manual.

- Pe 6D confirmarea va functiona in functie de varianta de soft instalata (aceasta inseamna ca uneori s-ar putea sa nu functioneze!).


Detalii

SKU
FTM-ADP-M42-EOS-CF
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review