FotoManiac vă pune la dipoziție următoarele metode de livrare:


 

Llivare 1-2 zile prin Sameday Curier - 14.89 lei (online) / 17.89 lei (ramburs)    


Livare 1-2 zile in EasyBox  - 12.99 lei (plata online) / 14.69 lei (plata ramburs)

Livrare 3-5 zile prin Posta Romana - 9.50 lei (plata online) / 15.49 lei (plata ramburs)Predare Personala in Oradea  - Gratuit 

PROCEDURA DE RETUR


Dacă te răzgândești în legătură cu comanda nu este nicio problemă, ai dreptul să returnezi produsul/produsele comandate. Poți alege să le schimbi cu alte produse aflate în stoc sau îți poți primi banii înapoi.

Produsele pot fi returnate indiferent de motiv in maxim 14 zile de la data primirii lor.

Nu se pot restitui produsele folosite, deteriorate sau care prezintă urme de utilizare. Produsele din categoria LICHIDARE DE STOC nu pot fi returnate!

Orice retur care nu respectă politica de retur a magazinului Fotomaniac.ro va fi refuzat!

Anunțați dorința de returnare a coletului prin email prin email (contact@fotomaniac.ro) sau telefonic la 0772121581. 

Veți primi o confirmare pe mail împreună cu un formular pentru retur.

Vă rugăm să ambalați produsul într-o manieră asemănătoare cu cea de la primire. Completați formularul de retur și nu uitați să îl puneți în colet alături de produsele returnate. După ce coletul ajunge la noi acesta va fi verificat, pentru ca produsele să nu prezinte urme de uzură sau să nu fie deteriorate. În scurt timp se vor pune banii în contul bancar furnizat de dvs. (în datele de 10, 20 și 30 ale lunii).

NU se va returna costul transportului. De asemenea în cazul în care pachetul conține produse cadou, promoții, etc, se vor returna și acestea împreună cu produsele. Dacă ați beneficiat de transport gratuit, la returnarea banilor se va reține costul de transport (18 RON).

După ce banii vor fi depuși în cont veți fi și anunțați printr-un email.

Banii se returnează într-un cont bancar IBAN valid care trebuie să fie pe numele clientului. Nu se pot returna banii în colete, prin curier sau altă metodă.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.