PARASOLAR

CUM ALEG PARASOLARUL POTRIVIT PENTRU OBIECTIVUL MEU ?

Parasolarul reprezintă o investiție mică pentru beneficiile pe care le aduce - îmbunătățirea calității fotografiilor tale și protejarea obiectivul împotriva unor condiții nefavorabile (ex. lumina parazită, crăpături sau zgârieturi).

Dacă vrei să faci o cercetare pe cont propriu iată câteva sugestii, iar dacă nu te poți decide după ce consulți ghidul NU EZITA să ne suni sau să ne scrii

⦁ Caută pe obiectiv toate specificațiile pe care le găsești în titlul sau în descrierea anunțului la secțiunea compatibilitate și verifică dacă le găsești pe toate pe obiectivul tău.


⦁ Caută direct pe site-urile producătorilor produsul tău, caută specificațiile complete și verifică în secțiunea de accesorii codul parasolarului de care ai nevoie.


⦁ Modelul de parasolar poate fi identificat cel mai simplu introducând în motoarele de căutare specificațiile complete ale obiectivului.

Le găsești fie în parte din față a obiectivului, după ce dai jos capacul frontal, fie lateral la unele obiective.

Pentru obiectivul din imagine ai de introdus TOATE specificațiile: Canon RF 24-105mm f/4 L IS USM plus “lens hood”


Daca vei omite o singură specificație, de exemplu “L”, nu vei găsi modelul compatibil, pentru ca sunt mai multe modele de obiective Canon cu distanta focala 24-105mm! Dacă omiți L, il poți confunda pe cel potrivit, care este EW 83N, cu altul (EW 73D), care este pentru obiectivul Canon RF 24-105mm f/4-7.1 IS STM!