PLATA SI FACTURARE

FotoManiac va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:


Plata in sistem ramburs


Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.


Plata securizata cu cardul-  realizata prin intermediul procesatorului Shopify Payments


Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

Sistemul Shopify Payments accepta pentru efectuarea tranzactiilor doar cardurile emise sub siglele Mastercard si Visa, atat carduri de credit, cat si de debit.

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele fotomaniac. Aceasta metoda de plata permite tranzactii in RON.

Alte metode aditionale de plata online acceptate: Paypal sau Google PaymentsPlata prin transfer bancar (ordin de plata)


Titular cont: SC FOTOMANIAC SRL
CUI: 38646379
Cont curent: RO68BTRLRONCRT0543542201
Banca: Banca Transilvania


Facturare


Facturarea se va face dupa confirmarea comenzii si a platii si va fi transmisa in format electronic pe adresa de e-mail folosita la plasarea comenzii.